F-Secure Mobile Security

Mi ćemo zaštititi Vaš mobilni

uređaj i tablet.

Potpuna zaštita za Vaš mobilni telefon ili tablet

 

 

 

 

 

 

Kompletna zaštita za Vaš mobilni telefon ili tablet.

F-Secure Mobile Security djelotvorno štiti Vaš mobilni uređaj od svih poznatih prijetnji. Štiti od gubitka ili krađe, štiti Vašu djecu na Internetu pomoću napredne roditeljske kontrole i štiti Vaš uređaj od prijetnji u tijekom pretraživanja Interneta.

Potpuna zaštita za Vaš mobilni telefon ili tablet, koja Vas štiti od svih poznatih prijetnji i omogućava sigurno pretraživanje Interneta. F-Secure Mobile Security će Vas zaštititi.

 

VIDEO PROIZVODA

Mobile Security video

Život je u pokretu. Zaštite ga. F-Secure Mobile Security je jednostavno rješenje koje Vam omogućava sigurni online život.

 

Mobile Security video

Jeste li ste umorni od zaštite koja usporava rad Vašeg mobilnog uređaja? Vrijeme je za brzu i djelotvornu zaštitu za Vaše mobilne uređaje.

KARAKTERISTIKE I ZAHTJEVI

F-SECURE MOBILE SECURITY

Vaš dnevni raspored sadrži mnogo posjeta na internetu - ne samo kod kuće, nego i na putu. Sve više mobilnih uređaja je ključ našeg rada na Internetu i zato je sigurnost na putu jednako važna kao i sigurnost kod kuće.

F-Secure Mobile Security uspješno štiti Vaš mobilni uređaj od poznatih prijetnji. Štiti Vas od gubitka i krađe, štiti Vašu djecu u tijekom pretraživanja Interneta.

MOBILE SECURITY

  • Omogućava sigurno surfanje Internetom i štiti Vaš online identitet
  • Štiti djecu od neprikladnog internetskog sadržaja i od zlonamjernih aplikacija
  • Sprječava neželjene pozive i SMS/MMS poruke
  • Pomaže pronaći izgubljeni uređaj
  • Pomaže zaključati i obrisati sadržaj izgubljenog uređaja
  • Štiti Vas od štetnih aplikacija, malware-a i virusa

 


Podržani mobilni operativni sistemi

  • Android 4.0 ili noviji

img-laptopPodržani jezici

English, Čeština, Dansk, Deutsch, Eesti keel, Espanol, Espanol (Latin America), Français, Français (Canada), Italiano, Magyar, Nederlands, Norsk, Polski, Portugues, Portugues (Brazil), Română, Slovenščina, Suomi, Svenska, Türkçe.