younited by F-Secure

 

Želimo ponuditi Dropbox i SkyDrive, no gdje je privatnost i zabava?

 
Nove usluge u oblaku, koje na sigurni i zabavni način pohranjuju vaše osobne podatke. Vaši podaci ostaju privatni i zaštićeni.
 

 

rezervirajte si mesto

 

 

 

Zabavne usluge u oblaku

Younited sprema vaše fotografije, video zapise, dokumente i ostali sadržaj kojeg korisnici pohranjuju na različitim uređajima - sve je na jednom mjestu.

Younited nudi vlastiti prostor, ali i povezanost s računima na Facebooku, Dropboxu i Picasiju. Tako je korisniku omogućen pristup vlastitom sadržaju pomoću samo jedne usluge, njegovo jednostavno pronalaženje, organiiziranje i dijeljenje s društvom, prijateljima i poslovnim suradnicima.

Younited nudi novo, jedinstveno, vizualno usmjereno korisničko iskustvo usluge kojoj možete povjeriti sve dragocjene podatke. Dostupan je putem WEB-a ili "offline" s bilo kojeg uređaja, tako da je uvijek moguće dijeliti i organizirati podatke.

 

KAKO RADI

YOUNITED feature 1

Dostupan s bilo kojeg mjesta i bilo kad.

Pomoću usluge younited, svoju glazbu, fotografije, video zapise i ostale podatke imate uvijek sa sobom, na vašem mobitelu, računalu ili tabletu.

YOUNITED feature 2.1

Povežite se s ostalim uslugama

Rabite li Facebook, Dropbox ili Picaso? Povežite ih sve na jedno mjesto pomoću usluge younited.

YOUNITED feature 3

Zadržite nadzor.

Younited omogućuje jednostavno traženje i organiziranje podataka. Probajte kako je jednostavno - s bilo koje uređaja.

YOUNITED feature 4

Kako vremeplov.

Younited će slijediti inačice vaših dokumenata. Na primjer, kad nešto pođe po zlu, možete se vratiti natrag u vremenu. Ako vam uređaj ukragu ili ga izgubite, vaš je sadržaj svejedno na sigurnom.

YOUNITED feature 5

Podaci su vaši. Ne njihovi.

Younited je izradila tvrtka F-Secure i usluge se nalaze na njihovin serverima u Finskoj. Vjerujemo u pravo na korisničku privatnost. Bez uhođenja. Bez uljeza.

SISTEMSKI ZAHTJEVI

 

PODRŽANI SUSTAVI

Windows stolna in prijenosna računala

Windows Phone 8

Apple Mac

Apple iPhone

Apple iPad

Android naprave

 

PODRŽANI JEZICI

Engleski